Dagens och sista citat

Det är aldrig för sent att bättra sig,
så därför kan man väl vänta lite till.
-
Det är så roligt att leva,
för då får man se hur det går.
-
Det är svårt att vara ödmjuk,
när man är bäst.
-
En riktig vän är den som vet allt om en,
och fortfarande tycker om en.
-
Ett geni är en galning,
som får en omöjlig ide att fungera.
 


 -  

Gabrielle Persson♥

Hej lilla gumman, eller bättre sagt din fetto! :)

Hehe först och främst ville jag säga att du är sååååååå himla tjock och ful men att det inte spelar så stor roll därför att jag älskar dig ändå hur du än är, för att du är speciell på ditt sätt och det gillar jag. Du är en så underbar människa och otrolig söt och smart och tjock och duktig på allt, något som jag inte är. Och det är bra. Hehe aa, och för det andra så ville jag säga att jag kommer sakna dig skit mycket och jag vill att du ska följa med mig istället för att vara här i det underbara kalla Sverige, hehe och att jag ska försöka logga in på datan så mycket som möjligt för att skriva ett brev till dig och kanske skicka bilder också. Hoppas att du inte ersätter mig nu medans jag är borta :/ men jag vet att du inte kommer att göra det därför att det är du och jag livet ut, tills döden skiljer åt oss eller Vendela men aja, hahha. Försök att inte äta så mycket fett vill inte ha en ännu tjockare fru när jag kommer tillbaks, och btw så vill jag ha en PONNY till födelsedags present och till julklapp vill jag ha en stjärna från himlen och du ska köpa den och sedan döpa den efter mitt underbara vackra tjocka namn Wendy! hahahhaha, gud vad jag är flummig nu men aa du förstår nog mig. Saknar dig redan nu det har typ gått 30 min sens du gick härifrån och kommer nog förmodligen träffa dig senare men kan inte vänta så länge koommer att sakna dig så in i helvetet mycket! Juste snällaaaaaaaaaaa söta rara försök att inte ha sex med Céline okej! Att du har det med Vendela spelar ingen roll men aa.. hehehe.. Gud vet inte vad jag mer ska skriva, kanske att jag tycker att du är så jäääääääääääääääääääääääääävla sexig och tjock! juste nämnde jag också att du var så underbar TJOCK? ahhaha.. ne skoja bara.. ÄLSKAR DIG GABRIELLE PERSSON OCH CATTY MEN MEST DIG!

Mohahhaa.. eller något! PUSS! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Yey!

Hejsan allihopa!

Igår: Var jag i skolan som vanligt, inget speciellt hände i skolan. Under lunch rasten så gick jag och C till Wyllis för att köpa något att äta eftersom skolmaten smakade skit! Jag passade på att handla massor med gott till resan, innan so-lektionen så var jag tvungen att dra till tandläkaren och strax efter det så drog jag, G + V till Fryshuset för att stå i kön i 4 timmar ungefär. Vi kom rätt lagom (längsfram) trots att det redan fanns lagom mycket folk där från första början. Vi stod där som ett par idioter och frös ihjäl men skitsamma vi var inte dem ända x) hehe, vi stod där och sjöng deras låtar sedan så försökte vi att hålla oss vid liv, kunde knappt känna mina fötter. När det var dags att gå in så trycket folkmassan så hårt dem bara kunde för att komma längst fram alltså först men det hjälpte ju verkligen inte, så vi blev krossas som krossade tomater men vi höll ihop och släppte aldrig tagit och bara höll oss lugna. När vi väl kom in så var vi tvugna att kissa, hehe och efter det så drog vi upp till själva scenen men då så var det kö i trapporna. det var typ 2 trappor och alla stod där för att vänta, men vi var väldigt flexibla av oss och rörde på oss som ormar haha, ne men ni fattar så vi kom allra längst fram. JIPPI! Grattis till oss. Vi stod nära scenen, då menar jag nära man så lagom bra inte perfekt men bra. Det var 4 förband först i typ 2 timmar och efter kom PARAMORE ut. YEY! Och sen så skrek vi och sjöng samtidigt så högt vi bara kunde, och blev skit hesa. Konserten var det bästa som jag har varit med om.

Idag: Idag stannade jag hemma eftersom jag hade skit ont i halsen och i hela min kropp. Just nu ligger jag i mina föräldrars säng och myser helt själv med datan haha. Ne men jag ska ta och läsa en bok nu som heter CORALINE. Ifall ni har sett filmen så vet ni säkert vad den handlar om. Annars kan ni kolla trailern på youtube. Jag ska ta och läsa boken för att sedan jämföra ifall filmen var bättre eller inte. Bye